Monique Massini

Monique Massini

Business Management Consultant / Massini Management

“Deskundig, professioneel, zeer klantgericht en snel. Tijs helpt ons met het oplossen van verschillende problemen (gecrashte HD, slechte verbinding, etc), maar hij geeft ook heel goed advies bij bv de aanschaf van een (reis)laptop, pc of geschikt softwarepakket. Altijd vriendelijk, snel en accuraat. En... Tijs is er op de fiets, telefonisch of digitaal! Fantastisch!

Rosalien Blommestein

Rosalien Blommestein

blogger / Mijn Egypte

Tijs is m'n steun en toeverlaat in tijden van nood. Dat kan van alles betekenen: van het ordenen van gegevens op mijn laptop tot het aanleggen van gestroomlijnde verbinding tussen Egypte en mijn blog, tot het adviseren van een contract met een provider en het oplossen van mijn psychische problemen wanneer ik de weg kwijt ben in dit op hol geslagen digitale tijdperk. Het gaat mij allemaal boven de pet, maar álles werkt, dankzij Tijshelpt.nl

Renée van Veen

Renée van Veen

trainer / projectmanager / Alfabeeld

Binnen een maand tijd hadden we een volledig nieuwe website voor ons bedrijf nodig. Tijs heeft dat met verve voor elkaar gebracht. Ondanks de tijdsdruk was Tijs altijd bereikbaar voor vragen en een kopje thee. Niet alleen was het heel prettig met hem samenwerken, hij dacht ook met ons mee, kwam met goede oplossingen voor zaken waar we nog niet over nagedacht hadden en ging net dat stapje verder dan van hem was gevraagd. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Michiel Kaemingk

Michiel Kaemingk

Eigenaar / Tension Tamers

Volgens mij maakt het niet uit wat je Tijs vraagt, hij duikt erin en zoekt naar een oplossing. Ik wilde een online boekingssysteem voor mijn massagediensten gaan gebruiken. Hij denkt verder waar jij misschien al denkt er te zijn. Ik heb aan hem een betrouwbare hulp, die op tijd met een veelvoud aan oplossingen en ideeen komt en die de tijd neemt om je alles vervolgens duidelijk uit te leggen.

Marin

Marin

Ondernemer / MassageMarin

"Tijs is een creatieve meedenker en een doener. Een hele goede combinatie voor snelle oplossingen voor mijn bedrijf op het gebied van ontwerpen, techniek en DTP. Maar ook denkt hij graag mee als er nieuwe dingen ontwikkeld moeten worden zoals een reserveringssysteem. Vakkundig werk. Tijs is een echte aanrader!"

Jan Pieter Groeneveld

Jan Pieter Groeneveld

eigenaar / Boats4rent Bootverhuur Amsterdam Westerpark

Wij hadden problemen met onze wifi-ontvangst en met onze zakelijke webmail. Beide hadden we zelf al geprobeerd op te lossen, maar het bleek nogal ingewikkeld. Tijs heeft beide problemen gestructureerd, geduldig en doeltreffend opgelost! Tijs komt zijn afspraken na, is goed op de hoogte van de mogelijkheden van nieuwe technieken en is bovendien een aardige kerel! 🙂

Sander Germanus

Sander Germanus

directeur / Stichting Huygens-Fokker

"Tijs helpt onze organisatie met de promotie van onze activiteiten waaronder het ontwerp van drukwerk. Snel, precies, creatief en betrouwbaar zijn trefwoorden die bij me opkomen."